Tags

, , , ,

Gradinite particulare Constanta

Gradinita Adelisco, Gradinita particulara Constanta

click aici pentru tarife

Gradinita de copii are o importanta deosebita in formarea personalitatii tinerei generatii, deoarece varsta copiilor de care se ocupa este varsta marilor achizitii – a deschiderii largi spre lume, a curiozitatii maxime, a motivatiei de a cunoaste tot ce este in jur.

La Gradinita Adelisco oferim un mediu sigur si confortabil pentru dezvoltarea armonioasa a copilului dumneavoastra.

Prin crearea zilnica de noi oportunitati de dezvoltare, copiii isi vor pune in valoare potentialul social, emotional, psihic si cognitiv, intr-un mediu care incurajeaza comunicarea si interactiunea cu cei din jur.

In urma unor cercetari psihopedagogice efectuate de catre specialisti, s-a desprins ideea conform careia primii ani de viata reprezinta fundamentul dezvoltarii ulterioare a copilului.

Tocmai de aceea,cadrele didactice specializate in educatia timpurie si personalul auxiliar din cadrul gradinitei Adelisco asigura copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 6 ani servicii educationale de cea mai buna calitate si o atmosfera foarte prietenoasa si prielnica pentru buna dezvoltare a acestora.
Situata in Tomis I, locatia Gradinitei Adelisco este aleasa cu grija, intr-o zona civilizata, curata, cu acces usor si spatii de parcare, fara o circulatie intensa deoarece strada este inchisa la capat.
Gradinita Adelisco ofera copiilor, intr-o cladire noua, cu o curte amenajata special pentru joaca, spatii generoase si atractiv decorate, utilate, dedicate diferitelor activitati specifice procesului educativ.

web:http://www.adelisco.ro/

Advertisements